Ηλεκτρομαγνητική προστασία στο κολυμβητήριο Ιχθύς Καλαμαριά

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το κολυμβητήριο Ιχθύς Καλαμαριά είναι προστατευμένο με την υπηρεσία Raditox Life Protection.

Καθημερινά δεχόμαστε ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά πεδία από κινητά τηλέφωνα, ασύρματα δίκτυα, πυλώνες της ΔΕΗ, υπολογιστές κ.ο.κ. πράγματα που δεν βλέπουμε ή δεν αισθανόμαστε, που ωστόσο απορροφούν πολύ από την Ζωτική μας Δύναμη και μας αποδυναμώνουν προκαλώντας στο σώμα μας ηλεκτρομαγνητικό στρες. Το στρές αυτό επηρεάζει τη λειτουργία του κάθε οργάνου και κυττάρου και αυξομειώνει την Ζωτική μας Δύναμη.

Το RADITOX® είναι η απάντηση και η λύση στις αρνητικές επιδράσεις από το γεωπαθητικό και ηλεκτρομαγνητικό στρες της σύγχρονης καθημερινότητας. Το RADITOX® λειτουργεί ως μετατροπέας φάσεως. Μετατρέπει την αρνητική ημιτονοειδή ταλάντωση από αρνητική και διαταραγμένη, σε θετική (αρμονική ταλάντωση) συντελώντας έτσι στην προστασία της Ζωτικής Δύναμης (ηλεκτροδυναμικό πεδίο του σώματος).

Ήρθαν λοιπόν, στο κολυμβητήριό μας, οι άνθρωποι της Raditox, έκαναν τις απαραίτητες μετρήσεις και εγκατέστησαν ένα μηχανισμό που καθαρίζει και προστατεύει το χώρο μας.

  1. Προστατεύει τον ανθρώπινο οργανισμό από τις επιβλαβείς και ανεπιθύμητες ακτινοβολίες- ενέργειες συμβάλλοντας έτσι στην καλύτερη ποιότητα ζωής.
  2. Εξισορροπεί το αριστερό και το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου, προάγει τη διανοητική ισορροπία, την εγρήγορση και τη διαύγεια.
  3. Βοηθάει στην καλύτερη διαχείριση του άγχους και δημιουργεί ένα αίσθημα ευεξίας.
  4. Συμβάλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος .
  5. Δημιουργεί και διατηρεί ένα σύνολο συνθηκών ώστε το σώμα να μην βιώνει απειλή και να μπορεί να ενεργοποιεί μηχανισμούς ανάπτυξης.

Μείνετε ήσυχοι! Είμαστε προστατευμένοι κι από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία!

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *