Η γιορτή του κολυμβητή έρχεται κάθε φορά να μας θυμίσει πόσο δυνατοί μπορούμε να γίνουμε!

Τον προηγούμενο μήνα, μια αναπάντεχα ηλιόλουστη μέρα του Δεκέμβρη, ξεκινήσαμε όλοι πρωί πρωί για το Ποσειδώνιο και τη Γιορτή του Κολυμβητή.

Εκεί ήσασταν και ήμασταν όλοι υπέροχοι!

Μια τόσο μεγάλη διοργάνωση με τόσο πολλές ομάδες είναι γεμάτη από μεγάλα επιτεύγματα όμως δε λείπουν και τα μικροπροβλήματακια! Ο Ιχθύς δεν πτοήθηκε όμως!!! Με τα κόκκινα μπλουζάκια μας, οριοθετήσαμε το χώρο μας και γίναμε φάροι στο Ποσειδώνειο, ενώ με τα vhf μας, μας χειροκροτούσανε μέχρι και οι ταξιτζήδες!

Τα παιδιά μας χάρηκαν τις βουτιές, τους αγώνες και τα μεταλλια και πραγματικά μας έκαναν για ακόμη μια φορά πολύ περήφανους! Έβαλαν το στόχο τους, έβαλαν τα δυνατά τους, ζήτησαν βοήθεια, έκαναν υπομονή, πίστεψαν στον εαυτό τους και τα κατάφεραν! Αυτή είναι η ουσία και μάλιστα τη βίωσαν ακόμη και τα πιο τολμηρά μικράκια μας! Οι παππούδες και οι γιαγιάδες γεμίσανε τις SIM, τις RAM, τις ROM καρέ-καρέ με το αγώνισμα του αγαπημένου εγγονού-κολυμβητή! Οι μαμάδες και οι μπάμπάδες έσπασαν τα τηλέφωνα στους θείους, θείες και φίλους για να εξιστορήσουν τα κατορθώματα των μικρών Ιχθύων!

Ευχαριστούμε όοοολα τα παιδιά για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους! Είμαστε περήφανοι για όλους σας!

Εις το επανιδείν!!!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *