Μία αγαπημένη φίλη μου πε κάποτε, πως μια επιχείρηση για να στηθεί κι έπειτα να συντηρηθεί χρειάζεται 3 πράγματα:

  1. Όραμα
  2. Οργάνωση
  3. Συνεχόμενη γιορτή κι εξέλιξη

Καθώς λοιπόν εμείς έχουμε ως στόχο να υπηρετούμε όσο καλύτερα μπορούμε και τους τρεις αυτούς πυλώνες, βρέθηκε στο διάβα μας ένας άνθρωπος που εφαρμόζει κι αυτός στην επιχείρησή του, με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αγάπη όλα τα παραπάνω κι ακόμη περισσότερα! Αυτός ο Άνθρωπος είναι ο κύριος Γιώργος Καρράς και η φοβερή του Φοβερά Προστασία. Μια επιχείρηση που παρέχει υπηρεσίες φορολογικές, οικονομοτεχνικές, συμβουλευτικές κι ότι μπορεί να φανταστεί ή να μην έχει φανταστεί κάποιος για να δημιουργηθεί ή να βελτιωθεί σε οργανωτικό επίπεδο το όραμά του, η επιχείρησή του! Κι όλα αυτά μέσα από έναν ολιστικό τρόπο προσέγγισης!

Και αφού λοιπόν γνωριστήκαμε κι αφουγκράστηκαν τις ανάγκες μας -διότι πλέον είμαστε μια τεράστια ομάδα- με μεγάλη χαρά και με μια τεράστια αγκαλιά, ήρθε ο αετός της Φοβεράς Προστασίας να ντύσει κάτω από τις φτερούγες τις πανέμορφες στολές των προπονητών μας!

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας προσωπικά έναν έναν κι όλους μαζί το προσωπικό της Φοβεράς Προστασίας και κυρίως τον κύριο Καρρά Γιώργο για την αμέριστη βοήθεια σε όλα τα επίπεδα κι ακόμη περισσότερο για τον επαγγελματισμό και τη γνήσια χαρά με την οποία μας εξυπηρετούν όλοι σε κάθε μας τρέλα… Ευχαριστούμε για την οικονομοτεχνική, ψυχολογική αλλά και πνευματική βοήθεια που μας παρέχετε, μέσα από την καρδιά μας. Ας σας επιστρέφει επί Χίλια!

Σας ευχαριστούμε πολύ που είστε πάντα δίπλα μας σε κάθε βήμα, σε κάθε σκέψη, σε κάθε όνειρο.

Είναι μεγάλη ευλογία να έχεις αντάξιους συνταξιδιώτες σε ένα μεγάλο όραμα… Ευχαριστούμε!