Επιτέλους 17/5/21 ξανακολυμπάμε!

Επιτέλους!!!

Ήρθε η ώρα που όλοι περιμέναμε!!!

Πόσο σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας, όλο αυτό το διάστημα με μηνύματα, με τηλέφωνα, με zoom κι ό,τι άλλο βάλει ο νους σας! 

Όλοι ανυπομονούσαμε, κι εσείς κι εμείς – ακόμη πιο πολύ – να ξανασμίξουμε με αγάπη και χαρά, αλλά πάνω απ’ όλα με υγεία!

Τη Δευτέρα 17/5/21 λοιπόν, κάνουμε τα πρώτα βήματα επαναλειτουργίας των κολυμβητηρίων μας! 

Τα ψαράκια μας από 4 ετών και άνω, θα μπορούν να κολυμπούν στην πισίνα της Καλαμαριάς! Και αναμένουμε ανακοινώσεις για το All Star με πιθανή ημερομηνία 30/5!

Φυσικά τηρώντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας!

Δυστυχώς, περιμένουμε ακόμη τις ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ για τις μικρότερες ηλικίες. Όμως πιστεύουμε ότι θα έρθει σύντομα και αυτή η ώρα, καθώς στις 17 Μαΐου, ανοίγουν οι παιδικοί σταθμοί, άρα θα ανοιξει και ο δικός μας κλάδος, μετά από τις έντονες πιέσεις που ασκούμε  στην πολιτεία, από το πανελλαδικό δίκτυο κολυμβητηρίων.

Το πρόγραμμα του Summer Camp φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει από τον προγραμματισμό μας. Από την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, μέχρι και τα μέσα Ιουλίου, θα μπορούμε να εξορμήσουμε με τα παιδιά, σε νέες περιπέτειες…

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εκπλήξεις που ετοιμάζουμε!!!! 

Όπως κάθε Ιούλιο, θα κολυμπάμε παρέα και με το αγαπημένο μας σχολείο, τη μοντεσσοριανή σχολή Ζαφρανά! Ε ρε τι έχει να γίνει πάλι!!!

Μας λείψατε αγαπημένοι μας!!!

Ανυπομονούμε να βρεθούμε από κοντά!

 Εσείς;

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *