Ακολουθούν 5 Σημαντικές ενημερώσεις!!! Ανοίγουν περαιτέρω οι υπηρεσίες μας!!!

Ακούσατε! Ακούσατε!

Ακολουθούν 5 Σημαντικές ενημερώσεις!!!

Σιγά σιγά ανοίγουν περαιτέρω οι υπηρεσίες μας! 

  1. Από σήμερα 24/5/2021 κολυμπάνε πλέον και τα τετράχρονα ψαράκια μας!!!! Καλέστε μας για να κλείσετε άμεσα θέση, καθώς είναι ήδη περιορισμένες, λόγω των μέτρων. Φυσικά προτεραιότητα έχετε πάντα εσείς, που ήδη είχατε κατοχυρωμένη θέση τον Οκτώβριο.
  2. Είμαστε στην τρελά ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι από τη Δευτέρα 31/5/2021 ανοίγει ΚΑΙ η πισίνα του All Star για παιδιά ηλικίας 7 ετών και άνωΕπίσης είναι σημαντικό να μας καλέσετε για τη θέση, καθώς ισχύουν οι ίδιοι περιορισμοί.
  3. Η ομάδα μας στο Εθνικό κολυμβητήριο ήδη κολυμπάει από την προηγούμενη εβδομάδα με μεγάλη χαρά για τα προαγωνιστικά τμήματα!
  4. Για τα τμήματα ενηλίκων, καθώς και για την την Aqua Yoga για εγκύους ή ιδιαίτερα μαθήματα όλων των υπηρεσιών, καλέστε μας άμεσα για να διαμορφώσουμε το καταλληλότερο πρόγραμμα για εσάς. 
  5. Για τη βρεφική κολύμβηση, και φυσικά για το μοναδικό μας Summer Camp, μείνετε συντονισμένοι! Τις επόμενες μέρες θα ανέβει όλο το νέο πρόγραμμα με υπέροχες εκπλήξεις! 

Να ξέρετε, λαμβάνουμε ήδη την αγάπη σας με την άμεση συμμετοχή σας και κυρίως με τη χαρά των παιδιών σας που έρχονται ξετρελαμένα! Κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε υψηλές προδιαγραφές για όλους, δεδομένων των συνθηκών, τόσο στο κολυμβητικό μας πρόγραμμα όσο και στην αγάπη που δίνουμε στα παιδιά!

Καλέστε μας για να κλείσετε άμεσα θέση, καθώς είναι ήδη περιορισμένες, λόγω των μέτρων. 

Φυσικά προτεραιότητα έχετε πάντα εσείς, που ήδη είχατε κατοχυρωμένη θέση τον Οκτώβριο.

Σας περιμένουμε με έναν τρελό ενθουσιασμό!

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *