Waiting till September!

Το καλό πράγμα αργεί να γίνει… Πάρθηκε η απόφαση…. 😢

Λυπούμαστε πολύ, όμως δε θα ανοίξει η πισίνα της Αρωγής για το υπόλοιπο του καλοκαιριού, όπως θα έχετε φανταστεί… Σάμπως τι έμεινε…;;😃 Λίγες μέρες… Ειλικρινά κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε και είμαστε σίγουροι ότι το γνωρίζετε!

Αν σας λείψαμε όμως, μπορείτε ακόμη να έρθετε να καλοπεράσουμε στο Summer Camp!!

ή στην πισίνα της Καλαμαριάς για τον μήνα Ιούλιο… ή μήπως και για τον Αύγουστο;; Ποιος ξέρει; 😏😏

*Που θα πάτε φέτος διακοπές;;;και πότε;;; Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν φέτος, σκεφτήκαμε κάτι που μπορεί να το βρείτε ενδιαφέρον… Θα είστε εδώ τον Αύγουστο; Αν ναι και θέλετε να κάνετε μαθήματα κολύμβησης στην πισίνα της Καλαμαριάς, δηλώστε το ενδιαφέρον σας στο παρακάτω link! Αναλόγως τις συμμετοχές θα διαμορφωθούν και τα τμήματα! 

Όμως το Σεπτέμβρη…ω ρε τι έχει να γίνει!!! Βουτιές! Σπλατσουρίσματα! Μπουρμπουλήθρες! Γέλια και χαρές! Τα γνωστά…της Αρωγής μας!

Συμπληρώστε από τώρα τη φόρμα συμμετοχής για τη νέα σεζόν, όπου κι αν κολυμπάτε ή θέλετε να κολυμπήσετε, Αρωγή ή Καλαμαριά στο παρακάτω λινκ! 

* Επικοινωνήστε μαζί μας, αν επιθυμείτε να συμπεριληφθείτε στο πρόγραμμα του Ιουλίου ή/και του Αυγούστου ή/και της νέας χρονιάς! Καλέστε στις γραμματείες μας, στο 2313054671 που περιμένουν με χαρά να σας ξανα ακούσουν! Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είμαστε εδώ για εσάς!

*Όσοι δεν τα καταφέρετε να μας επισκεφτείτε το υπόλοιπο του καλοκαιριού, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, εμείς θα σας προσέχουμε. Τα μαθήματα του Μαρτίου που χάθηκαν λόγω της πανδημίας, έχουμε φροντίσει να αναπληρωθούν από τη νέα σεζόν, μείνετε ήσυχοι!

Σας ευχαριστούμε ακόμη μια φορά για την εμπιστοσύνη και την αναμονή κι επιφυλασσόμαστε για όλα τα υπέροχα που έρχονται από το Σεπτέμβρη… Μείνετε συντονισμένοι!! 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *