Ευχαριστούμε πολύ το infokids.gr που μας στηρίζει!

stelios5

Ποιοτικό χρόνο περνούν οικογένειες στη Θεσσαλονίκη, χάρη στο πρόγραμμα εκμάθησης και ανάπτυξης ικανοτήτων στο νερό, που επινόησαν οι «Ιχθείς» με τη μορφή παιχνιδιού, για βρέφη ηλικίας από 40 ημερών και για νήπια έως 5 ετών με τη συνοδεία γονέων η κηδεμόνων.

 Τα βρέφη εξοικειώνονται αμέσως με το baby swimming

«Η ιδέα δεν είναι πολύ περίεργη, αν σκεφτεί κανείς ότι τα βρέφη είναι εξοικειωμένα, καθώς το κολύμπι στο ζεστό νερό μοιάζει με την κατάσταση που βιώνει το έμβρυο κατά τη διάρκεια της κύησης» ανέφερε ο κ. Νικόλας Χατζηγιακουμής υπεύθυνος του προγράμματος στους «Ιχθείς-baby swimming» και ένας από τους ελάχιστους εκπαιδευτές βρεφικής κολύμβησης στην Ελλάδα

photo-958x638

Τα οφέλη της κολύμβησης για βρέφη και παιδιά είναι μοναδικά

Μωράκια από 4 μηνών που παρακολουθούν το συγκεκριμένο πρόγραμμα κολύμβησης, παίρνουν μέρος σε μια ευχάριστη φυσική δραστηριότητα, περνούν ποιοτικό χρόνο με τους γονείς τους και μαθαίνουν μέσα από το παιχνίδι.

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι με τη κολύμβηση ενισχύεται η σωματική διάπλαση των παιδιών, η αναπνευστική τους ικανότητα, η καρδιακή λειτουργία, ενώ παράλληλα βελτιώνεται η στάση και η θέση του σώματός τους. Ξεπερνούν τους φόβους τους, αποκτούν θάρρος κι αυτοπεποίθηση και γίνονται πιο αυτόνομα, αλλά και πιο κοινωνικά. Αναπτύσσουν άμυνες και ικανότητες για την απόλυτη ασφάλειά τους μέσα στο νερό, κοιμούνται πολύ καλύτερα, αλλά και περισσότερο μετά από ένα ολοκληρωμένο μάθημα κολύμβησης και αρρωσταίνουν λιγότερο.

Γενικά αυτό το πρόγραμμα της κολύμβησης από πρώιμη ηλικία αποτελεί έναν εποικοδομητικό χρόνο μεταξύ του γονέα και του παιδιού και θέτει γερά θεμέλια για μια ζωή κατά την οποία ο ενήλικας θα μπορεί να συμμετέχει, αλλά και να χαίρεται μεγάλη ποικιλία αθλημάτων, μέσα και έξω από το νερό.

 Συχνότητα και διάρκεια των μαθημάτων

Τα μαθήματα κολύμβησης γίνονται μια φορά την εβδομάδα από μισή ώρα, (βάσει επιστημονικής έρευνας παιδιάτρων), με την καθοδήγηση εξειδικευμένων προπονητών, ενώ τα παιδιά κάθε τμήματος ταιριάζουν ηλικιακά και κολυμβητικά.

 Μπορείτε να επισκεφτείτε τους «Ιχθείς»:

 1.Ξενοδοχείο Εγνατία Palace

Εγνατίας 61 και Μητροπολίτου Γενναδίου, Θεσσαλονίκη

Ένας υπέροχος χώρος, όπου λειτουργούν τετραμελή γκρουπ, σε μια θερμαινόμενη πισίνα όπου ο βασικός καθαρισμός γίνεται με βρώμιο.

2.Κλινική του Αγίου Λουκά στο Πανόραμα

Σε μια θερμαινόμενη πισίνα μεγάλων διαστάσεων και στις τέλειες προδιαγραφές για εξαμελή γκρουπ– και βασικό καθαρισμό το όζον και το χλώριο.

3. Ιχθεις Aqua Club Καλαμαριά

Το Ιχθείς Aqua Club Καλαμαριά διαθέτει μία πισίνα ηλιόλουστη και μεγάλη, στους 31 βαθμούς Κελσίου, με βασικό καθαρισμό το όζον και τις ακτίνες UV!

4. Ιχθείς Ακαδημίες Κολύμβησης Aqua Forum

Οι ακαδημίες κολύμβησης του Ιχθείς Aqua Club φιλοξενούνται σε έναν υπέροχο χώρο επί της οδού Ρ. Φεραίου 2 και Γρ. Λαμπράκη 6 στον Αγ. Ιωάννη Καλαμαριάς, το Aqua Forum. Η πισίνα είναι εσωτερική και θερμαινόμενη κατασκευασμένη με τις τελευταίες προδιαγραφές.

 Οι εγγραφές πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια όλου του έτους

Τηλ. 2313054671, 6955066413, 6989665757, 6980390316

info@posts.ixthys.gr

– Ευχαριστούμε πολύ το infokids.gr  που μας στηρίζει!

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *