Μια επίσκεψη στους Ιχθείς για βρεφική κολύμβηση

Πριν το μάθημα baby swimming

Οι μικροί κολυμβητές καταφτάνουν στο μάθημα baby swimming άλλοτε περπατώντας, άλλοτε μπουσουλώντας από το ασανσέρ, άλλοτε μέσα σε μάρσιπους και καροτσάκια. Τρέχουν, γελούν, μετακινούν σκαμπώ και άλλα έπιπλα, πάντα θορυβωδώς, σβήνουν φώτα και ζωγραφίζουν όπου βρουν! Μαμάδες, εξοπλισμένες με όλα τα απαραίτητα για την κολύμβηση, συζητούν με άλλες μαμάδες, ανταλλάσουν ιδέες και εμπειρίες. Οι μπαμπάδες παρκάρουν το αμάξι και καταφτάνουν κι αυτοί. Ένα υπέροχος συνωστισμός!

Στο μάθημα baby swimming

Ο χώρος είναι ζεστός και καθαρός. Ακούγεται χαλαρωτική μουσική και τα βρέφη φορούν το μαγιώ τους και βουτούν στην πισίνα. Τα παιδιά και οι γονείς ακούν τον προπονητή, που τους καθοδηγεί στις ασκήσεις στη μορφή παιχνιδιού. Ύπτιο και πρόσθιο, μακροβούτια που κόβουν την ανάσα, χειροκροτήματα και απέραντα χαμόγελα.
-Μπράβο! Τα κατάφερες!

Μετά το μάθημα baby swimming

Υπό την υπόκρουση των σεσουάρ, οι περισσότεροι μασουλάνε ρυζογκοφρέτες, μπανάνες, μπισκότα κ.λπ. ενώ βλέπεις νυσταγμένα ματάκια κάτω από μεγάλα σκουφιά να παίρνουν το δρόμο του γυρισμού στο σπίτι για ξεκούραση και χαλάρωση.


Μη το σκέφτεσαι… έλα να μας γνωρίσεις από κοντά.
Επικοινώνησε μαζί μας εδώ!

Ευχαριστούμε την Άσπα για την περιγραφή της επίσκεψης

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *