Τμήματα για ξενύχτηδες!!!

Γνωρίζουμε πως υπάρχουν κάποιοι “τυχεροί” γονείς που το παιδάκι τους, τους έχει βγει ξενύχτης, κατευθείαν για τα μπουζούκια! Είναι 22:00 κι είναι ακόμα πρωί για αυτούς και όχι τίποτε άλλο, αλλά είναι και μέσα στην ενέργεια! Δεν κάθονται ήρεμα πουθενά, παρά μόνο κάνουν rebooting κάθε 10 λεπτά και θέλουν να παίξουν σαν τρελά…..και μπράβο τους!

Είναι ωραίο να έχεις παιδί ή παιδιά γεμάτα ζωντάνια, αλλά εκεί κατά το τέλος της ημέρας, που τα έχεις πάει σχολείο, τα έχεις φέρει πίσω, τα έχεις ντύσει και γδύσει ίσα με 1.000.000 φορές, έχεις μαγειρέψει 2 έως 32 φαγητά, αφού έχεις τσακωθεί μαζί τους 5.000 φορές για το αν θα τους αφήσεις να φάνε σοκολάτα, γλειφιτζούρι κι άλλα τέτοια, είναι λίγο δύσκολο να αντέξεις.

ΟΙ ΙΧΘΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ

Σε κάθε χώρο μας, υπάρχουν βραδινά τμήματα βρεφικής κολύμβησης που ξεκινάνε 20:30 και τελειώνουν 21:00, (δείτε εδώ όλα τα ωράρια μαθημάτων) οπότε τα παιδιά αποβάλουν όλη αυτήν την ενέργεια και σχεδόν εγγυημένα – αν δεν κοιμηθούν βγαίνοντας από την πισίνα – θα κοιμηθούν στην θεϊκή υπερκοιμήστρα που ονομάζεται αυτοκίνητο! Αλλά ΠΡΟΣΟΧΉ!!!!! Μη χάσετε αυτό το παραθυράκι της νύστας μετά  το κολυμβητήριο, γιατί άμα το χάσετε ξέρετε τι σας περιμένει; Ένα ωραιότατο rebooting και πάμε ξανά για ξέφρενο παιχνίδι!

Σας περιμένουμε να έρθετε στα αργούτσικα τμήματά μας, τα οποία είναι για τα μωρά ρεμπέτες!!!

Υ.Γ: Αντί για ξηρούς καρπούς, μπορείτε να προσφέρετε ριζογκοφρέτες.!!!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *