Παγκόσμιο συνέδριο βρεφικής κολύμβησης 2016-Στοκχόλμη

Παγκόσμιο συνέδριο βρεφικής κολύμβησης 2016-Στοκχόλμη

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα υπέροχο σεμινάριο, με άψογη οργάνωση και μοναδικούς ομιλητές, στη Σουηδία, το Nordic baby swim Conference.

Μαζευτήκαμε απ’ όλο τον κόσμο, Αμερική, Αυστραλία, Ευρώπη και Ασία, άνθρωποι που αγαπάμε το νερό και τα παιδιά, για να καταλήξουμε ομόφωνα, στο πόσο υπέροχη δουλειά κάνουμε και στο πόσα αναρίθμητα οφέλη προσφέρουμε στα παιδιά! Φυσικά πήραμε και φοβερές ιδέες!

Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που μάθαμε, είναι ότι μια τετραετής έρευνα στην Αυστραλία, έδειξε πως τα παιδιά που κολυμπάνε, κατακτούν όχι μόνο τις κινητικές δεξιότητες – κάτι που είναι αναμενόμενο – αλλά και γλωσσικές δεξιότητες, μέχρι και 16 μήνες νωρίτερα από τα παιδιά δεν παρακολουθούν κάποιο πρόγραμμα.

Ένα εξίσου αξιοσημείωτο στην έρευνα, ήταν ότι στην Αυστραλία, ήταν σχεδόν αδύνατο (!) να βρουν παιδιά που δεν κολυμπάνε, καθώς όλοι συμμετέχουν σε προγράμματα από μηνών!!!… Άντε να δούμε στη δική μας παραθαλάσσια χώρα πότε θα το καταφέρουμε αυτό!

Αυτά και άλλα πολλά μάθαμε στη Στοκχόλμη! Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες και φυσικά τους διοργανωτές για τη μοναδική εμπειρία!

Ραντεβού και πάλι σε δύο χρόνια στην Ισλανδία!
Thank you all for the wonderful sharing of knowledge, ideas and love !! See you all again in two years in Iceland!!!

Παγκόσμιο συνέδριο βρεφικής κολύμβησης Παγκόσμιο συνέδριο βρεφικής κολύμβησης Παγκόσμιο συνέδριο βρεφικής κολύμβησης Παγκόσμιο συνέδριο βρεφικής κολύμβησης

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *