Στους γονείς μας με πολλή αγάπη!

Σκέφτομαι εδώ και πολλές μέρες τι να σας γράψω για τα Χριστούγεννα και μέχρι τώρα τίποτα δεν μου “έβγαινε”… Δεν ήθελα πάλι αυτά τα τυποποιημένα “Καλές γιορτές, χαρούμενη χρυσή Πρωτοχρονιά, νομίζω τα βαρέθηκα…

Αντί γι’ αυτά, θέλω να αφήσω αυτή τη χρονιά κι εσάς, λέγοντάς σας ένα μεγάλο Ευχαριστώ κι ένα ακόμη πιο μεγάλο Μπράβο…
Μπράβο γιατί σας βλέπω καθημερινά να τρέχετε, να αγχώνεστε να κυνηγάτε τα παιδιά σας, το χρόνο σας και τον εαυτό σας! Και μέσα σ´όλο αυτό το τρέξιμο, βρίσκετε πάντα τον τρόπο να προσφέρετε το καλύτερο στα παιδιά σας… Εσάς, την αγκαλιά σας και το χαμόγελό σας! Και πραγματικά νιώθω πολύ περήφανη που εμείς είμαστε μια μικρή αφορμή για να αφιερώσετε τόσο ουσιώδη χρόνο στα παιδιά σας και να δεθείτε μαζί τους.
Με συγκινεί που συγκινήστε όταν τα βλέπετε να τα καταφέρουν, με συγκινεί που αυτή η γενιά δεν θα γίνει κομπλεξική, γιατί θα έχουν πάντα να θυμούνται ότι είστε δίπλα τους, με συγκινεί που μέσα σ’ όλο αυτό το χάσιμο γίνεστε κι εσείς παιδιά, παίζετε, χειροκροτάτε, τσαλακώνεστε, βρέχεστε, στεγνώνεστε, ιδρώνετε και πάλι τρέχετε… Όχι μόνο γι’ αυτά αλλά και για την κοινωνία ολόκληρη! Μπράβο σας και πάλι μπράβο σας! Κι ευχαριστούμε πάρα μα πάρα πολύ που εμπιστεύεστε σε εμάς αυτές τις μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και παιχνιδιού με τα μωρά σας.

Να περάσετε όλοι τέλεια και να ξεκουραστείτε… Έχουμε πολλά ακόμη να φτιάξουμε !

Επιστροφή στις πισίνες Κυριακή 4/1/2015!

Χριστίνα Χρυσοχοΐδου –
Χατζηγιακουμή
Βρεφική κολύμβηση ιΧθείς
Ξενοδοχείο Εγνατία Palace –
Κλινική Άγιος Λουκάς
6955 066 413 – 6989 66 57 57

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *