Αυτό το Σαββατοκύριακό έγινε ένα ακόμα υπέροχο σεμινάριο του STA με τη Δανάη Zελιώτη-Σούζου και το Νικόλα Χατζηγιακουμή στον υπέροχο χώρο μας στην Kαλαμαριά!

Μας τίμησαν με την παρουσία τους αρκετοί προπονητές από διάφορες περιοχές της Ελλάδος, όπως επίσης και προπονητές από όμορα κολυμβητήρια βρεφικής κολύμβησης της πόλης μας.

Μέσα από όλο αυτό το μοίρασμα εμπειριών και γνώσεων, μπορούμε να πούμε πια με σιγουριά πως είμαστε πολύ συγκινημένοι που μέσα από αυτό το σεμινάριο, δώσαμε την ευκαιρία σε νέα παιδιά να ανθήσουν και να μεταδώσουν την αγάπη τους και την τρέλα τους για το νερό και τα παιδιά με το σωστό τρόπο.

Σε αυτό το τριήμερο που ζήσαμε, μέσα από τις θεωρίες της βρεφικής κολύμβησης αλλά και μέσα από τα πρακτικά κομμάτια, γίναμε όλοι μια ομάδα!

18 διαφορετικά άτομα,18 διαφορετικές χημείες! Υποδεχτήκαμε καινούργιες ενέργειες μέσα στο νερό και δημιουργήσαμε όλοι μαζί μια ατμόσφαιρα χαράς, αγάπης και ομαδικότητας 18 καρατίων…

Γι’ άλλη μια φορά, αποδείχθηκε πως όταν μαθαίνεις κάτι που αφορά το παιδί και ασχολείσαι μ’ αυτό, δεν υπάρχει κανένας άλλος δρόμος παρά ο δρόμος της αγάπης και της κατανόησης. Όχι μόνο προς τα παιδιά και τα βρέφη, αλλά και προς τους ίδιους μας τους εαυτούς.

Δανάη Σε ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά για την αρτιότητα, τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητά σε όλο αυτό το πολύτιμο μοίρασμα γνώσεων!

Εις το επανιδείν!