Μικρόκοσμε, ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη!

Με μεγάλη συγκίνηση και ανείπωτη χαρά ολοκληρώνουμε και φέτος, για 3η συνεχή χρονιά, την υπέροχη συνεργασία μας με το Βρεφονηπιακό Σταθμό-Νηπιαγωγείο “Ο Μικρόκοσμος”! Και, ναι, είναι ανείπωτη η χαρά, γιατί στα πρόσωπα της Μυρτώς και του κύριου Δημήτρη Κυμπάρη, ιδιοκτητών του σχολείου, βρήκαμε αυτά τα χρόνια δύο συμμάχους και συμπαραστάτες στο κολυμβητικό και παιδαγωγικό μας έργο. Δύο ανθρώπους με κοινή φιλοσοφία με τη δική μας: στην ολιστική εκπαίδευση των μικρών παιδιών (νους-σώμα-πνεύμα), στη σπουδαιότητα της κολυμβητικής τους αγωγής και της υγείας τους, και κυρίως στο χτίσιμο της αυτοπεποίθησης των παιδιών εντός και εκτός νερού!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στις δασκάλες του Μικρόκοσμου, και συγκεκριμένα στη Δήμητρα, που γνωρίσαμε φέτος, για την άψογη συνεργασία και τα υπέροχα σχόλιά της για την εξέλιξη που διαπίστωσε στην ψυχολογία των παιδιών! Είστε οι ηρωίδες μας! Και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι χωρίς τη δική σας συνεργασία, την αίσθηση ευθύνης και αγάπης προς τα παιδιά, της “μητρικής” φροντίδας στα αποδυτήρια, όπου ιδρώνετε και ξε-ιδρώνετε, η υλοποίηση του προγράμματος δε θα ήταν η ίδια!

 

Ένα ακόμη πιο μεγάλο ευχαριστώ, από όλους μας, σε εσάς τους γονείς του Μικρόκοσμου που μας εμπιστευτήκατε τα παιδιά σας και που μαζί τους ζήσαμε άπειρες στιγμές παιχνιδιού και χαράς!!!

Καλό καλοκαίρι, Μικρόκοσμε!  Συνέχισε να κάνεις τον κόσμο “μεγαλύτερο”!!!

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *