Ιχθύς: Τα αποτελέσματα των κολυμβητικών αγώνων της προαγωνιστικής ομάδας!

Συνεπείς στο ραντεβού της πισίνας, η προαγωνιστική ομάδα του Ιχθύ έδωσε το παρόν στους αγώνες που έγιναν στο Εθνικό κολυμβητήριο στις 09/06/2019! Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που οι αθλητές και οι αθλήτριες μας συμμετείχαν σε επίσημους κολυμβητικούς αγώνες!

Για άλλη μια φορά μας κάνανε όλους περήφανους με την εκπληκτική τους προσπάθεια! Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα από τους πρώτους επίσημους κολυμβητικούς αγώνες της ομάδας, όλοι οι αθλητές μας κατάφεραν να ρίξουν τους χρόνους τους και να γεμίσουν με αυτοπεποίθηση για την απαιτητική συνέχεια! Πριν την έναρξη των αγώνων τα συναισθήματα της αγωνίας και της ανυπομονησίας ήταν φανερά. Όμως μετά το πέρας των αγώνων η χαρά και η ικανοποίηση πήραν την δικιά τους θέση στα πρόσωπα των μικρών αθλητών και αθλητριών μας αφού είδαν ότι η επίμονη προσπάθειά τους έπιασε τόπο!

Ένα ακόμη κολυμβητικό κεφάλαιο γράφτηκε με θετικό πρόσημο, όμως η προσπάθεια συνεχίζεται! Οι αγώνες θα συνεχιστούν και είμαστε σίγουροι ότι η σημερινή προαγωνιστική ομάδα του Ιχθύ θα προχωρήσει δυναμικά! Θα μας κάνει όλους περήφανους και πρώτους- πρώτους τους εαυτούς τους!

Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα όπως αυτά αναγράφηκαν στο site της Κ.Ο.Ε. https://koe.org.gr/koearchive/kolimvisi/apotelesmata . Στο είδος διοργάνωσης επιλέγουμε ΗΜΕΡΙΔΕΣ και στην συνέχεια ΘΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 9-10-11-12 ΕΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε και η Γιορτή του Κολυμβητή για τα πιο μικρά παιδάκια μας. Η συγκίνηση και εκεί ήταν μεγάλη, όπως και μεγάλη ήταν η ‘’υπόσχεση’’ που έδωσαν τα ψαράκια μας για το μέλλον! Αναμφισβήτητα θα είναι εκεί όταν έρθει η ώρα να πάρουν την σκυτάλη από τα μεγάλα ψάρια μας! 

Καμαρώστε τα αστέρια μας!

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *