Να ‘μαστε πάλι μαζί σας!

Επανεγγραφές Ιχθείς Aqua Club 2015

Γυρίσαμε ορεξάτοι και μαυρισμένοι από τις παραλίες, ακόμη πιο κοντά σας, με νέες ιδέες κι έναν ακόμη, ολοκαίνουργιο χώρο στην Καλαμαριά!

baywatch-crew-1996-3

Επανεγγραφές Ιχθείς Aqua Club 2015! Το πρόγραμμα της βρεφικής κολύμβησης στο Εγνατία Palace, στον Άγιο Λουκά και στην Καλαμαριά, αλλά και των ακαδημιών στο Aqua Forum, παραμένει το ίδιο ωραίο, όπως το γνωρίζετε και το εμπιστεύεστε όλον αυτόν τον καιρό. Με τους προπονητές σας και τους συν-κολυμβητές σας θα συνεχίσετε ΚΑΙ αυτή τη χρονιά να μας κάνετε περήφανους κολυμπώντας μαζί μας.

Όμως, ήρθε η ώρα να φροντίσουμε ΚΑΙ εσάς! Στην πισίνα της Καλαμαριάς, δηλαδή στους Ιχθείς Aqua Club, εκτός από το Baby swimming και την εκμάθηση κολύμβησης για αρχάρια παιδιά 4 -7 ετών, θα μπορούν πλέον να κολυμπούν και οι ενήλικες στα εξής προγράμματα:

Μια νέα περιπέτεια ξεκινάει με πολλή αγωνία αλλά και μεγάλη χαρά! Ελπίζουμε κι ευχόμαστε να σας δούμε και σ’ αυτό το ταξίδι, συνοδοιπόρους μας!

Σας ευχαριστούμε και πάλι για την αγάπη σας και την εμπιστοσύνη σας!

Οι επανεγγραφές ξεκινούν την Πέμπτη 20 Αυγούστου και ολοκληρώνονται την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου.
Τα μαθήματά μας ξεκινούν Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου.

Για την κατοχύρωση της θέσης του παιδιού σας, θα πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε το χώρο που σας ενδιαφέρει, τις μέρες και ώρες που αναγράφονται στον παρακάτω σύνδεσμο:

Προσοχή: Για τη συμμετοχή παιδιών κι ενηλίκων σε οποιοδήποτε πρόγραμμα, απαιτούνται Νέες Ιατρικές Βεβαιώσεις. Δε θα επιτραπεί η είσοδος στην πισίνα, σε περίπτωση που δεν προσκομίσετε όλες τις ιατρικές βεβαιώσεις. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Σημείωση: Σας ενημερώνουμε ότι κατά τη διάρκεια των επανεγγραφών και των νέων ξεναγήσεων, μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις κι αναμονές. Γι’ αυτό σας προτείνουμε – εάν σκοπεύετε να έρθετε στο χώρο μας μαζί με το παιδάκι σας – να έρθει μαζί σας κι ένας δεύτερος συνοδός για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας. Ζητούμε την κατανόησή σας. Ελπίζουμε να σας δούμε όλους από κοντά!  

Να έχουμε όλοι μια υπέροχη δημιουργικότατη κολυμβητική χρονιά! 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *