Τέλος εποχής!

Οι υπέροχες κολυμβητικές μέρες μας πέρασαν κι έφτασε η γλυκιά ώρα της ανάπαυσης. Η ώρα για να ξεδιπλώσουμε το ταλέντο μας στη θάλασσα πια, αλλά και να κάνουμε μια μικρή ανασκόπηση της χρονιάς, να δούμε πόσα θα μπορούσαμε να βελτιώσουμε στη ζωή μας, αλλά κυρίως να αναγνωρίσουμε κι όλα τα όμορφα που προσφέραμε στον εαυτό μας ή σε άλλους. Αυτό το τελευταίο είναι πολύ σημαντικό νομίζω, γιατί δυστυχώς δεν είναι εύκολο πάντα να βρίσκουμε τα καλά σε εμάς κι είμαστε συνήθως πολύ αυστηροί με τον εαυτό μας…
Θα θέλαμε, λοιπόν, να σας αφήσουμε με τις πιο απαλές ευχές για χαλάρωση και χαρά, (πάρε ανάσα, έχει κι άλλο… ) στον κάθε ένα ξεχωριστά, που παρέα μοιραζόμαστε όλες αυτές τις υπέροχες εμπειρίες!

Βάσει αυτής της ανασκόπησης κι εξέλιξης που θα θέλαμε να έχουμε κι εμείς για τον εαυτό μας και τους Ιχθείς, σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε και το παρακάτω ερωτηματολόγιο, ώστε να δούμε κατάμουτρα τα στραβά μας, αλλά να χαρούμε και με τα καλά μας! Δεν υπάρχει καλύτερος συμβουλάτορας, από εσάς, που μας εμπιστεύεστε και μας στηρίζετε με χαμόγελο και κατανόηση, στα εύκολα και στα δύσκολα, όλα αυτά τα χρόνια ! ( κλικ εδώ για το ερωτηματολόγιο)

Να περάσετε όλοι υπέροχα!

Ραντεβού ξανά, τη Δευτέρα 22/8/16 για επανεγγραφές.

Σάββατο 3/9/16 ξανακολυμπάμε !!! Keep the dates!

Α! κι ένα τραγουδάκι για έξτρα χαλάρωση!

Καλή ξεκούραση!!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *