Φέτος οι Ιχθείς κολυμπάμε και στη θάλασσα!

Summer Camp Ιχθείς Aqua Club 2016

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το πιο σούπερ καλοκαιρινό πρόγραμμα αθλοπαιδείας, για παιδιά 4 ετών και άνω (χωρίς γονείς). ΠΑΝΤΑ με κύρια εφόδια την ασφάλεια, την εν -συναίσθηση και την ψυχαγωγία!

Σε ένα υπέροχο beach bar στον Ποταμό Επανωμής – ιδιαίτερα kid – friendly – το Carousel, θα  περάσουμε μαζί με τα πιτσιρίκια μας, τις καθημερινές του Ιουνίου και του Ιουλίου!

Καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου, τα παιδιά θα παραλαμβάνονται το πρωί (χωρίς γονείς), από κεντρικά σημεία της πόλης. Όλοι μαζί θα πηγαίνουμε στη θάλασσα για παιχνίδι εντός κι εκτός νερού και το μεσημέρι θα επιστρέφουμε φαγωμένοι, στεγνοί, και γεμάτοι χαρά – αλλά λίγο κουρασμένοι – στον τόπο παραλαβής.

Το πρόγραμμα ξεκινάει τη Δευτέρα 20 Ιουνίου και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 15 Ιουλίου. Περιλαμβάνει μεταφορά, δημιουργική απασχόληση – ψυχαγωγία – άσκηση και φαγητό.

Χωρίζεται σε δύο περιόδους:

Α’ περίοδος: 20/6/16 – 1/7/16

Β’ περίοδος: 4/7/16 – 15/7/16

 

*Οι θέσεις είναι Περιορισμένες. 

*Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά 4 εώς 10 ετών. Φυσικά οι γονείς μικρότερων παιδιών είναι ευπρόσδεκτοι να έρχονται μαζί με τα ψαράκια μας, ότι ώρα θέλουν κι όποτε θέλουν για καφεδάκι, θάλασσα και παρέα!

Την Παρασκευή 10 Ιουνίου 21:00 το βράδυ  θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συνάντηση στο WE για παρουσίαση, εγγραφές κι απορίες του όλου προγράμματος! και μετά ποτάκι χε χε!!