,

Ο Ιχθύς πραγματοποίησε ακόμα ένα σεμινάριο βρεφικής κολύμβησης!

Ένα ακόμα υπέροχο σεμινάριο του STA πραγματοποιήθηκε από τις 17/05 έως τις 19/05  με τη Δανάη Zελιώτη-Σούζου και το Νικόλα Χατζηγιακουμή στον υπέροχο χώρο μας στην Kαλαμαριά!

Μέσα από όλο αυτό το μοίρασμα εμπειριών και γνώσεων, μπορούμε να πούμε πια με σιγουριά πως είμαστε πολύ συγκινημένοι που μέσα από όλα αυτά τα σεμινάρια, δίνουμε την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να γνωρίσουν την βρεφική κολύμβηση και με τη σειρά τους να έχουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν αυτές τις γνώσεις και να κάνουν χαρούμενους γονείς και βρέφη που θα ζήσουν αυτή την εμπειρία!

Σε αυτό το τριήμερο που ζήσαμε, μέσα από τις θεωρίες της βρεφικής κολύμβησης αλλά και μέσα από τα πρακτικά κομμάτια, γίναμε όλοι μια ομάδα!

Γι’ άλλη μια φορά, αποδείχθηκε πως όταν μαθαίνεις κάτι που αφορά στα βρέφη κι ασχολείσαι μ’ αυτό, δεν υπάρχει κανένας άλλος δρόμος παρά ο δρόμος της αγάπης και της κατανόησης.

Δανάη Σε ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά για την αρτιότητα, τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητα σε όλο αυτό το πολύτιμο μοίρασμα γνώσεων!

Εις το επανιδείν!

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *