Κλείνει κι αυτή η κολυμβητική χρονιά…Μια χρονιά τόσο διαφορετική από τις υπόλοιπες…Και από την άλλη τόσο ίδια…Γέλια, κλάματα, χαρές, απογοητεύσεις, νίκες, ήττες, στόχοι και τόσα άλλα… Μέσα από αυτά μεγαλώνουμε και ωριμάζουμε όλοι…

Είμαστε τόσο περήφανοι για όσα κατάφεραν τα παιδιά μας κι αυτή τη χρονιά! Και αξίζει σε όλους μας ένα μεγάλο μπράβο! Που καταφέραμε και προσαρμοστήκαμε στις νέες συνθήκες! Κι ας χάσαμε χρόνο από τη συνηθισμένη ρουτίνα μας…Ανακαλύψαμε όλοι πράγματα για τον εαυτό μας, άλλοι κάναμε νέες αρχές ακόμη καλύτερες… άλλοι πάλι ενωθήκαμε με τις οικογένειές μας και συνειδητοποιήσαμε πως μόνο ΜΑΖΙ τα καταφέρνουμε στα δύσκολα…Η ομάδα του Ιχθύ το έδειξε εμπράκτως! Από το προσωπικό που απαρτίζει την κάθε θέση εργασίας, μέχρι όλους εσάς, τον καθένα ξεχωριστά! Όλοι με τον τρόπο μας δείξαμε λίγο παραπάνω αγάπη και αλληλεγγύη από το συνηθισμένο…Ευχόμαστε αυτό το καλό να μείνει και να πολλαπλασιαστεί!

Οι δυσκολίες τις περισσότερες φορές, μας κάνουν να προσπαθούμε παραπάνω…και να ονειρευόμαστε ακόμη πιο πολύ… Γι’ αυτό κι αυτό το καλοκαίρι δεν θα σας αποχαιρετήσουμε εντελώς…Προετοιμαζόμαστε για πολλά, συγκλονιστικά πράγματα που θα ξεκινήσουν από Σεπτέμβρη! 

και φυσικά τρέχουμε ακόμη διάφορες δραστηριότητες αυτήν την περίοδο, όπως οι παρακάτω:

Μια νεα συνεργασια γεννηθηκε! Ιχθυς & Χ.Α.Ν.Θ. στην πισινα του Παραρτηματος Ασβεστοχωριου

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τη νέα συνεργασία με τη ΧΑΝ Ασβεστοχωρίου. Τα πρωινά και τα απογεύματα του Ιουλίου και του Αυγούστου κολυμπάμε παρέα με τα πιτσιρίκια της ΧΑΝΘ σε μία πανέμορφη εξωτερική πισίνα με τους πιο έμπειρους και χαρούμενους προπονητές μας!

Δείτε εδώ λεπτομέρειες.

Μαθηματα κολυμβησης τον Αυγουστο στην πισινα της Καλαμαριας!

Που θα πάτε φέτος διακοπές;;;και πότε;;; Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν φέτος, σκεφτήκαμε κάτι που μπορεί να το βρείτε ενδιαφέρον… Θα είστε εδώ τον Αύγουστο; Αν ναι και θέλετε να κάνετε μαθήματα κολύμβησης στην πισίνα της Καλαμαριάς, δηλώστε το ενδιαφέρον σας στο link! Αναλόγως τις συμμετοχές θα διαμορφωθούν και τα τμήματα!

Καλέστε στις γραμματείες μας, στο 2313054671 που περιμένουν με χαρά να σας ξανα ακούσουν! Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είμαστε εδώ για εσάς!

*Όσοι δεν τα καταφέρετε να μας επισκεφτείτε το υπόλοιπο του καλοκαιριού, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, εμείς θα σας προσέχουμε. Τα μαθήματα του Μαρτίου που χάθηκαν λόγω της πανδημίας, έχουμε φροντίσει να αναπληρωθούν από τη νέα σεζόν, μείνετε ήσυχοι!

Σας ευχαριστούμε ακόμη μια φορά για την εμπιστοσύνη και την αναμονή κι επιφυλασσόμαστε για όλα τα υπέροχα που έρχονται από το Σεπτέμβρη… Μείνετε συντονισμένοι!!