,

Mamagers and Papagers σας ευχαριστούμε!

Η συνεχής εξέλιξη δε σταματάει ποτέ! Έτσι κι εμείς μαζευτήκαμε, πριν λίγο καιρό, όλοι οι Mamagers and Papagers και παρακολουθήσαμε – αποσβολωμένοι, για ακόμη μια φορά, από την τρομερή του μεταδοτικότητα και θεατρικότητα – ένα υπέροχο σεμινάριο με το μοναδικό κύριο Ιωάννη Μαυροκορίδη  από την Cross Business Training. Μάθαμε μέσα από μια υπέροχη βιωματική συζήτηση, ποιοι είμαστε, τι μας πικάρει, τι μας απογειώνει και με ποιο τρόπο μπορούμε να επικοινωνήσουμε καλύτερα με τους γύρω μας! Το σεμινάριο μας δίδαξε τρόπους που μπορούμε να κατανοήσουμε όχι μόνο τα παιδιά μας – αυτούς τους μικρούς σκανταλιάρικους τύπους που τρέχουν όλη μέρα μέσα στο σπίτι – αλλά πρωτίστως εμάς τους ίδιους, ώστε να παρατηρούμε και να βελτιώνουμε καθημερινά τη ζωή μας!!!

Σε ευχαριστούμε πολύ Κύριε Μαυροκορίδη για την όμορφη γνώση που μας προσέφερες απλόχερα!

Ευχαριστούμε θερμά και τους υπέροχους συνοδοιπόρους μας σε αυτό το ταξίδι αυτογνωσίας, – αυτοί κι αν ξέρουν από ταξίδια! – τους χορηγούς μας, Dion Tours & Red Elephant

Η Euromedica- Αρωγή, πάντα δίπλα στο πλευρό μας, με την παραχώρηση του χώρου, ήταν ακόμη ένας αρωγός σε αυτήν την υπέροχη πρωτοβουλία!

Πιο πολύ από όλους, όμως, ευχαριστούμε όλους εσάς που μας τιμάτε με την παρουσία σας κάθε φορά όλο και πιο δυναμικά …

Να είμαστε όλοι υπέροχα και να συνεχίσουμε να ωριμάζουμε με αληθινή αυταγάπη, παρέα με τα παιδιά μας, με όλο και περισσότερη χαρά!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *