Βίρα τις άγκυρες!

ΠΟΙΟΣ

Η ομάδα κολύμβησης Ιχθύς σε συνεργασία με τη Sailman Yachting διοργανώνουμε για πρώτη φορά στα χρονικά, μια υπέροχη, αξέχαστη κι ονειρεμένη εκδρομή με 2 καταμαράν και 3 ιστιοπλοϊκά σκάφη!!! Μια αξέχαστη εμπειρία για να καλωσορίσουμε το καλοκαίρι!

ΠΟΥ-ΠΟΤΕ

Το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Ιουνίου θα έχουμε στη διάθεσή μας τα σκάφη της εταιρείας Sailman Yachting (καταμαράν και ιστιοφόρα) που θα πραγματοποιήσουν 2 πεντάωρες εκδρομές (09:30-14:30 και 15:30-20:30)! Θα ξεκινήσουμε λοιπόν, όλα τα σκάφη μαζί από τη Νικήτη της Χαλκιδικής και θα πλεύσουμε προς την Ακτή Καλογριάς. Θα συνεχίσουμε προς την Ακτή Χελώνα και στη συνέχεια θα επιστρέψουμε πάλι στη Νικήτη.

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;

Απ’ όλα θα έχει η εκδρομή! Ήλιο, θάλασσα, ξεγνοιασιά, παρέα, φαγητό και φυσικά δραστηριότητες!

Έτσι λοιπόν, κατά τη διάρκεια της εκδρομής θα φάμε σνακ και γεύμα που θα μας ετοιμάσει ο εκπληκτικός μάγειρας του σκάφους και θα πιούμε και τα ποτάκια μας! (Μην ανησυχείς…άλλος οδηγεί!-οι πολύ έμπειροι σκίπερ της Sailman Yachting)

Επίσης, θα κάνουμε βουτιές (ας κερδίσει ο καλύτερος…), θα σας κυνηγάμε με νεροπίστολα για πολύ μπουγέλο, θα ψάξουμε το χαμένο θησαυρό στους βυθούς της Χαλκιδικής με μάσκες και αναπνευστήρες και αν έχουμε και όρεξη μπορεί να μάθουμε και ιστιοπλοΐα ή να κάνουμε λίγο SUP (σοβαρέψου επιτέλους…)

Φυσικά η Gopro θα μας κυνηγάει…! Και εννοείται ότι πάνω στο κάθε σκάφος θα έχει ηχεία με μουσική για πολύ χορό!

Μπορείς, αν θέλεις να συνεννοηθείς με τους συγκολυμβητές σου και να κάνετε λίγο socialising στα ανοιχτά της θάλασσας! Το κάθε σκάφος χωράει 10 άτομα!