Οι Ιχθείς Aqua Club – Baby Swimming Θεσσαλονίκη στη μοναδική έκθεση ExpoBaby!

Το Σάββατο, στις 18:00, στο συνεδριακό κέντρο “Ι. Βελλίδης” (ΔΕΘ), μιλάμε για τα οφέλη της βρεφικής κολύμβησης και της Aqua Yoga για εγκύους στη μοναδική έκθεση ExpoBaby, αφιερωμένη στην εγκυμοσύνη, στους νέους γονείς και στο μωρό! Οι Ιχθείς Aqua Club – Baby Swimming Θεσσαλονίκη δε θα μπορούσαμε να λείπουμε!

Δείτε περισσότερες πληροφορίες!

ExpoBabyΗ ExpoBaby είναι ένα μοναδικό σεμιναριακό και εκθεσιακό γεγονός, ένα τριήμερο αφιερωμένο στην εγκυμοσύνη, στους νέους γονείς και στο μωρό. Η απόλυτα εξειδικευμένη αυτή διοργάνωση, θα πραγματοποιηθεί 18, 19 και 20 Μαρτίου του 2017 στη Θεσσαλονίκη.

Μέσα από το πλούσιο πρόγραμμα των σεμιναρίων της ExpoBaby, εξειδικευμένοι επιστήμονες, θα ενημερώσουν το κοινό για θέματα που αφορούν την εγκυμοσύνη, τον τοκετό, την καλή υγεία του βρέφους αλλά και την περιποίηση του. Καθηγητές του Αριστοτελείου και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ιατροί, μαιευτήρες-γυναικολόγοι, μαίες και  ψυχολόγοι θα μιλήσουν για θέματα που απασχολούν την πλειοψηφία των υποψήφιων και νέων γονιών όπως η προετοιμασία στον τοκετό, η επιλόχειος κατάθλιψη, ο θηλασμός, η διατροφή, οι συναισθηματικές ανάγκες του βρέφους, η σωστή ανάπτυξη αλλά και πολλά άλλα θέματα. Δείτε εδώ το όλο το πρόγραμμα.

ExpoBaby
Παράλληλα με τα σεμινάρια, επιχειρήσεις που αφορούν την εγκυμοσύνη, το μωρό και την βάπτιση θα σας προσφέρουν την δυνατότητα για μία έρευνα αγοράς, για τις ανάγκες που προκύπτουν με τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας σας!

Η ExpoBaby ήρθε για να γίνει θεσμός, σας περιμένουμε!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *