Η 2η EXPOBABY είναι γεγονός και οι Ιχθείς δε θα μπορούσαμε να λείπουμε!

H μοναδική διοργάνωση στην Ελλάδα, ένα σεμιναριακό και εκθεσιακό γεγονός για νέους γονείς, θα πραγματοποιηθεί για 2η φορά στις 10 και 11 Μαρτίου 2018, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, στη Δ.Ε.Θ. από τις 10.00 το πρωί ως τις 21.00 το βράδυ!

Μετά την πρώτη επιτυχημένη διοργάνωση, η οποία βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό που με τα θετικά του σχόλια αλλά και με τις ουσιώδεις επισημάνσεις του,  μας έδωσε την δύναμη και την δυνατότητα να σχεδιάσουμε  με βασικό στόχο η 2η Expobaby να γίνει ακόμη καλύτερη, ακόμη μεγαλύτερη.

Την 1η Expobaby υποστήριξαν, εξειδικευμένοι επιστήμονες, καθηγητές πανεπιστημίων, ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων, ψυχολόγοι, μαίες και ενημέρωσαν το κοινό για θέματα που αφορούν την εγκυμοσύνη, τον τοκετό, την καλή υγεία του βρέφους αλλά και την περιποίηση του. 15 πολύ ενδιαφέροντα σεμινάρια με επίκαιρα και ειδικά θέματα κράτησαν το κοινό σε εγρήγορση και προκάλεσαν ερωτήσεις και απορίες που απαντήθηκαν.

Η 2η Expobaby βάζει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά. Στόχος μας είναι να δώσουμε στους νέους γονείς την δυνατότητα απόκτησης περισσότερων πληροφοριών και να τους φέρουμε σε επαφή με τους ειδικούς.

Επιπλέον, η 2η Expobaby θα  δώσει την δυνατότητα στους επισκέπτες της για μια πλήρη έρευνα αγοράς με τις εταιρείες του χώρου που ασχολούνται με την εγκυμοσύνη, τους νέους γονείς, την ασφάλεια, την σωστή ανάπτυξη, την διατροφή, την εκπαίδευση, την διαμόρφωση και τον εξοπλισμό του δωματίου, τις δραστηριότητες για μικρά παιδιά και ότι άλλο χρειάζεται μια οικογένεια. Οι ειδικοί  θα σας περιμένουν να τους γνωρίσετε από κοντά με προσφορές, προτάσεις και δώρα.

Η ExpoBaby είναι πλέον γεγονός  και με την δική σας συμμετοχή θα γίνει θεσμός, μην την χάσετε!

Δείτε περισσότερες πληροφορίες:

https://www.expobaby.gr/

https://www.facebook.com/expobabygreece

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *