Το μόνο σίγουρο στη φύση είναι η αλλαγή….

Το μόνο σίγουρο στη φύση είναι η αλλαγή….

Και ποιος είναι ο πιο ολοκληρωμένος, υγιής, χαρούμενος άνθρωπος ή οργανισμός που βιώνει αλλαγές; Δεν είναι ούτε ο πιο δυνατός, ούτε ο πιο έξυπνος… 

Είναι ο πιο προσαρμοστικός … 

Εμείς, λοιπόν, σε αυτήν τη συνεχώς εναλλασσόμενη κατάσταση, διαλέγουμε να βλέπουμε το ποτήρι γεμάτο, έχοντας εμπιστοσύνη και σιγουριά, όχι μόνο στις παρελθούσες γνώσεις και εμπειρίες μας, αλλά και στο πόσο ανοιχτοί είμαστε να ψάξουμε, να παρατηρήσουμε, να μάθουμε και εν τέλει να εφαρμόσουμε νέες και καταλληλότερες πρακτικές για όλους μας.

Στα πλαίσια αυτής της εξέλιξης, όχι μόνο προσαρμοζόμαστε συνεχώς στις πρωτόγνωρες συνθήκες που ζούμε, αλλά τις μετουσιώνουμε και σε θετικές εξελίξεις, ώστε να σας παρέχουμε όχι μόνο περισσότερη ασφάλεια, αλλά και τις σωστότερες εκπαιδευτικές εμπειρίες για τα παιδιά μας και εσάς, αυξάνοντας και βελτιώνοντας τις υπηρεσίες μας, πάντα με γνώμονα τις ανάγκες σας και την ασφάλεια όλων.

Προκειμένου, λοιπόν, να παρέχουμε καταλληλότερες υπηρεσίες, αλλά πρωτίστως ασφάλεια, όχι μόνο στα μέλη μας, αλλά και στους διαμένοντες στην Αρωγή, έχουμε την κοινωνική ευθύνη να αναπροσαρμόσουμε όχι μόνο τη συμμετοχή μας (βλ. στα Μέτρα προστασίας τη χωρητικότητα των χώρων), αλλά και την παρουσία μας στο εν λόγω χώρο ως εξής:

Για τα μέλη, νεότερα ή παλιά, που ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες μας στις πισίνες της Euromedica Αρωγής: 

Από την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020, θα υποδεχτούμε όλους τους νέους ενδιαφερόμενους, αποκλειστικά από την κάτω, ξεχωριστή, αποκλειστικά για εμάς είσοδο, πίσω από την κεντρική είσοδο, τηρώντας αυστηρά τα μέτρα αποστάσεων για τις ξεναγήσεις στους χώρους. Λεπτομέρειες για την είσοδο θα σας δώσουμε είτε τηλεφωνικά στα παρακάτω τηλέφωνα, είτε συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Για τα παλιότερα μέλη, θα σας παρακαλέσουμε να κάνετε την κράτηση της θέσης σας τηλεφωνικά, ενώ η κατάθεση, προτείνουμε να γίνει ηλεκτρονικά (δείτε εδώ τους αριθμούς λογαριασμού), ώστε να αποφεύγουμε το συνωστισμό. Ιδανική συνθήκη για το επόμενο δεκαπενθήμερο! 

Ανάλογα με τις εξελίξεις, θα σας ενημερώνουμε εγκαίρως για την όποια αλλαγή, μείνετε συντονισμένοι.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *