Όποιος έχει μάτια βλέπει και όποιος έχει αυτιά ακούει…

Όποιος έχει μάτια βλέπει και όποιος έχει αυτιά ακούει…

Πως τα περάσατε μαζί μας αυτή τη χρονιά; Όπως κάθε χρόνο θέλουμε να μας δείξετε τα στραβά μας κατάμουτρα αλλά και να χαρούμε με τα καλά μας! Για το λόγο αυτό έχουμε ετοιμάσει το καινούριο μας ερωτηματολόγιο για να το συμπληρώσετε. Σας παρακαλούμε αφιερώστε μας το χρόνο σας, την αγάπη σας και τις συμβουλές σας ώστε να γίνουμε καλύτεροι!

Τα ερωτηματολόγια που συμπληρώνετε στο τέλος κάθε χρόνου είναι για μας η πιο σημαντική τροφή για σκέψη κι οδηγός για σημαντικά μελλοντικά βήματα για την πορεία μας.

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ- ΣΤΟΧΟΘΕΤΗΣΗ
ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Φέτος δεν θα μακρυγορήσουμε στον απολογισμό… Θα επισημάνουμε μόνο ότι φέτος ξεκίνησε ένα όνειρο ζωής! Η συμμετοχή της προαγωνιστικής ομάδας του κολυμβητικού συλλόγου ΙΧΘΥΣ σε επίσημους κολυμβητικούς αγώνες! Για πολλούς από εμάς η συγκίνηση ήταν ιδιαίτερα μεγάλη! Ειδικά για αυτούς που αγωνίζονται για αυτή την ομάδα, μέσα και έξω από την πισίνα, κυριολεκτικά και μεταφορικά, από το 2011! Παιδιά που κολυμπάνε μαζί μας πριν από τα πρώτα τους βήματα, πλέον αγωνίζονται με το σήμα του Ιχθύ στο κεφάλι και μας κάνουν όλους περήφανους με την εκπληκτική τους προσπάθεια! Για εμάς αυτό είναι η πιο σημαντική κατάκτηση αυτής της χρονιάς! Και όλη αυτή η προσπάθεια θα πάει ακόμη πιο ψηλά μ’αυτά που σας ετοιμάζουμε… Θα τα ζήσουμε όλα από κοντά…
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ

Τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου μας δείχνουν πως νιώθουμε τις ανάγκες σας! Ως γνωστόν, η βασική μας διαφορά με τις ήδη υπάρχουσες εκπαιδευτικές μεθόδους είναι ότι η διδασκαλία μας γίνεται με τη μορφή παιχνιδιού.
Δημιουργήσαμε λοιπόν, διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης και επικοινωνίας για το κάθε παιδί και την ηλικία του. Σημαντικό για εμάς είναι να γνωρίζουμε τα παιδιά μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να σχεδιάζουμε γι’ αυτά τον καλύτερο τρόπο προσέγγισης.
Έτσι, κάθε εβδομάδα, μετά από συναντήσεις και συζητήσεις μεταξύ των προπονητών μας δημιουργούμε καινούργια διαδραστικά παιχνίδια και υλικό που ταιριάζουν στο κάθε τμήμα κολύμβησης.
Ακόμη, πέρα από την παιδοκεντρική προσέγγιση που είναι η δική μας καινοτομία, στην προσπάθεια μας για εξέλιξη δημιουργούμε καινούργια προγράμματα για ενήλικες μέσα και έξω από το νερό. Γνωρίζοντας τις τάσεις της κολύμβησης φέρνουμε από το εξωτερικό τα πιο μοντέρνα προγράμματα κολύμβησης και τα προσαρμόζουμε στα δικά μας δεδομένα.
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Για να καλύψουμε τις πάγιες ανάγκες σας σε καλύτερη επικοινωνία (όσον αφορά στην εύρεση θέσης, στην εύρεση αναπλήρωσης, στη δήλωση απουσίας κ.α.) με την καινούρια χρονιά θα λειτουργεί ένα τηλεφωνικό κέντρο σε επικοινωνία με το μηχανογραφικό μας συστημα όπου θα μπορείτε να ενημερώνεστε για όλους τους χώρους και για όλες τις υπηρεσίες.

Μια από τις βασικότερες αξίες του Ιχθύ είναι η ενσυναίσθηση! Στον Ιχθύ μαθαίνουμε από κάθε ρόλο (γονέα-συνεργάτη-δασκάλου) να αφουγκραζόμαστε. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια γι’ αυτό… γιατί μόνο όταν παρατηρείς έρχεται η εξέλιξη. Όποιος έχει μάτια βλέπει και όποιος έχει αυτιά ακούει…
Σας ευχαριστούμε για μια ακόμη υπέροχη χρονιά και η νέα που έρχεται είναι πολλά υποσχόμενη!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *