Αναστολή μαθημάτων μέχρι νεωτέρας

Αγαπητά μας μέλη, 

Μετά από ενδελεχή ανασκόπηση όλων των επιστημονικών δεδομένων και των υπουργικών αποφάσεων, μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις με τους συνεργατες μας και πάνω απ’όλα μέσα από την αγάπη μας για όλα τα παιδιά, αποφασίζουμε να κλείσουμε Και το κολυμβητήριο της Καλαμαριάς μέχρι νεωτέρας για προληπτικούς λόγους .

Με αίσθημα τεράστιας κοινωνικής ευθύνης και προς απόδειξην ότι πάντα πάμε στο μαζί, αποφασίσαμε να στηρίξουμε το “Κάλλιον το προλαμβάνειν ή το θεραπεύειν”.

Μετά από μεγάλη έρευνα που πραγματοποιήσαμε, επιστημονικά ο κίνδυνος προς εμάς και τα παιδιά μας είναι μηδαμινός. Παρόλα αυτά, εφόσον η αγέλη χρειάζεται προστασία από όλους μας, θα στηρίξουμε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλύτερα… Να προσέχουμε και να φροντίζουμε τους γύρω μας, πάνω απ όλα τα παιδιά μας και φυσικα τους εαυτούς μας, ώστε να προστατεύεται το όλον.

Ευκαιρία για εσωστρέφεια, ενδοσκόπηση και κάθαρση για όλους μας, ώστε να επιστρέψουμε τέρμα ανανεωμένοι, δυνατοί, υγιείς και ξεκούραστοι, ώστε να προετοιμαστούμε για να ζήσουμε την πιο ωραία άνοιξη που θα έχει υπάρξει ποτέ! 

Μπορεί να είμαστε ψαράκια αλλά δεν ψαρώνουμε στο φόβο! Ευκαιρία να θυμηθούμε όλοι ποιοι είμαστε… 

http://www.posts.ixthys.gr/ixthys-i-ixtheis/ 

Μείνετε συντονισμένοι, θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως για κάθε μας κίνηση και θα σας περιμένουμε με τρελή χαρά, μόλις όλο αυτό καταλαγιάσει.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *