Η συμμετοχή μας στο 6ο Ανοιξιάτικο Bazaar των Φίλων της Μέριμνας

Στις 20 και 21 Απριλίου, και λίγο πριν το Πάσχα, είχαμε την ευκαιρία να γευτούμε την εμπειρία μιας καλο-οργανωμένης εκδήλωσης με πολύ κέφι, έμπνευση και δημιουργικότητα: το 6ο ανοιξιάτικο Bazaar των Φίλων της Μέριμνας στην Αποθήκη Γ’ στο Λιμάνι. Μια καθιερωμένη εκδήλωση στην πόλη για τη στήριξη του έργου της Μέριμνας, η οποία παρέχει ψυχολογική υποστήριξη σε παιδιά και οικογένειες που βιώνουν σοβαρή ασθένεια ή θάνατο.

Πάνω από 3.000 επισκέπτες έσπευσαν να συμμετέχουν στις θεματικές εκδηλώσεις, εργαστήρια και δράσεις, εμπνευσμένες από την Άγρια Δύση και τους Πολιτισμούς της Κεντρικής Αμερικής! Ένα υπέροχο bazaar ρουχισμού, παιχνιδιών, λαμπάδων, βιβλίων, δώρων και λαχταριστών σπιτικών γλυκών στήθηκε από την εκπληκτική εθελοντική ομάδα των Φίλων της Μέριμνας, ενώ ένα ευφάνταστο σκηνικό με τοτέμ, καουμπόηδες και ινδιάνους, και μια τεράστια ινδιάνικη σκηνή teepee στον κεντρικό χώρο της εκδήλωσης ταξίδεψε μικρούς και μεγάλους!

Η Ομάδα Κολύμβησης Ιχθύς συμμετείχαμε με πολύ κέφι και ενθουσιασμό ετοιμάζοντας αποκλειστικά για την εκδήλωση ένα διαδραστικό παιχνίδι αθλοπαιδειάς, μύθων και γρίφων, ομαδικότητας και συνεργασίας! Έτσι, παίξαμε, γελάσαμε και ανακαλύψαμε μαζί με τα παιδιά “Το Μεγάλο Μυστικό των Αζτέκων”, το μυστικό τελικά όλων των πολιτισμών: ότι μόνο μέσα από το τρίπτυχο “σώμα-νους-πνεύμα” και την αρμονική συνεργασία των ανθρώπων φτάνουμε στην ευτυχία!!!

Ευχαριστούμε από καρδιάς την υπέροχη εθελοντική ομάδα των Φίλων της Μέριμνας, και ειδικότερα την Πρόεδρό τους κυρία Αριάν Κότση για την άψογη συνεργασία, αλλά και όλους εσάς που συμμετείχατε με την ψυχή σας!!!

Δείτε εδώ πως τα περάσαμε!

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *