1o Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής & Αθλητισμού!

Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017 οι Ιχθείς σας περιμένουμε στο 1ο Παιδικό Φεστιβάλ Υγείας, Διατροφής & Αθλητισμού «A LIFE FOR HAPPY KIDS» ! Το φεστιβάλ διοργανώνει το φαρμακείο Adrianoupoleos Pharmacy και θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Τεχνολογίας «Νoesis» μεταξύ 10.00 πμ και 17.00 μμ.

Ο στίβος περιπέτειας είναι έτοιμος και γεμάτος εκπλήξεις! Θα γίνει χαμός!

Κεντρικοί άξονες της εκδήλωσης είναι η υγεία, η ευεξία, η ομορφιά, η διατροφή, η άθληση και η ποιότητα ζωής των παιδιών στην καθημερινότητα. Παράλληλα θα συζητηθούν θέματα όπως παιδική παχυσαρκία, μητρικός θηλασμός, βρεφικές ανάγκες και πολλά άλλα!

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πολλά ψυχαγωγικά και εκπαιδευτικά δρώμενα, ομιλίες και συζητήσεις σχετικά με σύγχρονα θέματα υγείας & διατροφής που μας απασχολούν! Την παρουσίαση της εκδήλωσης θα κάνει η Ιωάννα Λίλη για τους μεγάλους και ο Τιμολέων Τιραμόλας για τους μικρούς μας φίλους και φίλες!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να συγκεντρωθούν χρήματα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά που στηρίζει ο οργανισμός “ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”. Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να φέρει στην εκδήλωση οτιδήποτε από τα παραπάνω!

Σας περιμένουμε μαζί με πολλές εκπλήξεις και δώρα για τα παιδιά & τους γονείς!

fb event: https://www.facebook.com/events/342813679509066/

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *