Η γιορτή του κολυμβητή

Η γιορτή του κολυμβητή

Οι Ιχθείς συμμετέχουμε στην Κολυμβητική Ημερίδα “Η γιορτή του κολυμβητή” για αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 5 έως 9 ετών την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017! Οι μικροί μας κολυμβητές θα συμμετάσχουν στα αγωνίσματα, θα παίξουν παιχνίδια και σκυταλοδρομίες και θα λάβουν όλοι αναμνηστικά διπλώματα!

Δείτε εδώ λεπτομέρειες!! Θα χαρούμε να σας δούμε !!!

Με πρωτοβουλία των Συλλόγων και των Προπονητών κολύμβησης της Θεσσαλονίκης και με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης, διοργανώνεται η Κολυμβητική Ημερίδα “Η γιορτή του κολυμβητή” για αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 5 έως 9 ετών. Η ημερίδα “Η γιορτή του κολυμβητή” θα διεξαχθεί στο ΕΘΝΙΚΟ κολυμβητήριο (Κλειστή δεξαμενή 25μ. & ανοιχτή δεξαμενή 50μ.) την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017. Για τους κολυμβητές ηλικίας 5-6-7 ετών η ώρα έναρξης είναι 13:00 μ.μ. και για τους κολυμβητές ηλικίας 8-9 ετών η ώρα έναρξης είναι 14.30 μ.μ. Η προσέλευση των προπονητών πρέπει να γίνει τουλάχιστον 1 ώρα πριν την έναρξη των αγώνων, και των κολυμβητών-τριών τουλάχιστον μισή ώρα πριν την έναρξη των αγώνων.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1. Κάθε κολυμβητής-τρια έχει δικαίωμα συμμετοχής σε 1 αγώνισμα

2. Κάθε κολυμβητής-τρια 5-6-7 ετών, που συμμετέχει στο πρώτο αγώνισμα, θα πρέπει να έχει μαζί του, τα πέδιλα και την σανίδα της κολύμβησης

3. Κάθε σύλλογος συμμετέχει με απεριόριστο αριθμό κολυμβητών-τριων ανά ηλικία

4. Οι σειρές θα διεξάγονται ανάλογα την ηλικία και το αγώνισμα και με τη σύμφωνη γνώμη και πρόταση του προπονητή του συλλόγου των συμμετεχόντων κολυμβητών-τριων

5. Η συμμετοχή κάθε κολυμβητή-τριας θα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΟΝΕΑ ή ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ που να πιστοποιεί πως δεν υπάρχει πρόβλημα υγείας και μπορεί να συμμετάσχει στην ημερίδα

6. Η ομάδα υποχρεωτικά συνοδεύεται από τον υπεύθυνο προπονητή του συλλόγου που είναι και αρμόδιος για την τοποθέτηση των κολυμβητών-τριών στις σειρές, ενώ τους συνοδεύουν κατόπιν στους υπόλοιπους σταθμούς με τις δραστηριότητες όπως περιγράφονται πιο κάτω.

Για την καλύτερη και ασφαλέστερη διεξαγωγή του προγράμματος τα γκρουπ των παιδιών θα συνοδεύουν προπονητές και ναυαγοσώστες εντός και εκτός νερού.

7. Το κόστος συμμετοχής του κάθε κολυμβητή-τριας ανέρχεται στα 10 €. Το συνολικό ποσό ανά σωματείο θα κατατεθεί πριν την έναρξη της ημερίδας σε αρμόδιο εκπρόσωπο των ομάδων.

Βραβεύσεις: Μετά το πέρας των δραστηριοτήτων θα απονεμηθούν σε όλους τους κολυμβητές και κολυμβήτριες αναμνηστικά διπλώματα «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ» και μετάλλια αγώνων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

ΩΡΑ 13.00 μ.μ. 5-6-7 ΕΤΩΝ

1. 25μ. ΠΕΔΙΛΑ & ΣΑΝΙΔΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ – ΑΓΟΡΙΑ 5-6-7 ΕΤΩΝ

2. 25μ. ΠΕΔΙΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ – ΑΓΟΡΙΑ 5-6-7 ΕΤΩΝ

3. 25μ. ΣΑΝΙΔΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ – ΑΓΟΡΙΑ 5-6-7 ΕΤΩΝ

4. 25μ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ – ΑΓΟΡΙΑ 5-6-7 ΕΤΩΝ

5. 25μ. ΥΠΤΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ – ΑΓΟΡΙΑ 5-6-7 ΕΤΩΝ

ΩΡΑ 14:30 μ.μ. 8,9 ΕΤΩΝ

1. 25μ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ – ΑΓΟΡΙΑ 8-9 ΕΤΩΝ

2. 50μ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ – ΑΓΟΡΙΑ 8-9 ΕΤΩΝ

3. 25μ. ΥΠΤΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ – ΑΓΟΡΙΑ 8-9 ΕΤΩΝ

4. 50μ. ΥΠΤΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ – ΑΓΟΡΙΑ 8-9 ΕΤΩΝ

ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑΣ ΜΕ ΜΠΑΛΟΝΙΑ & ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΣΙΝΑ.

Μετά το πέρας των δραστηριοτήτων θα δίνονται στα παιδιά αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια από μεγάλους αθλητές. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ενεργή συμμέτοχη όλων των προπονητών της μικρής πισίνας για την ασφαλή διεξαγωγή των δραστηριοτήτων. Θα υπάρχει μουσική κάλυψη των αγώνων και των δραστηριοτήτων.

Δείτε το πλάνο των δραστηριοτήτων των μικρών κολυμβητών ακριβώς μετά το αγώνισμά τους και με την βοήθεια-συνοδεία προπονητών της εκάστοτε ομάδος.

  1. Απονομές μεταλλίων και αναμνηστικού διπλώματος
  2. Σκυταλοδρομία με μπαλόνια (6 + 6 Παιδιά)
  3. Σουλατσάδα (6 Παιδιά)
  4. Τσουληθροκαταδύσεις (6 Παιδιά)

Δείτε εδώ φωτογραφίες από την εκδήλωση

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *