Αποτελέσματα ερωτηματολογίου 2016

Στους Ιχθείς μας αρέσει να εξελισσόμαστε και να γινόμαστε όλο και καλύτεροι!

Αυτό θα ήταν αδύνατο χωρίς τη δική σας βοήθεια! Σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, παρακάτω, τις δικές σας παρατηρήσεις από το περσινό ερωτηματολόγιο που συμπληρώσατε! 

Σας ευχαριστούμε όλους για το χρόνο που μας αφιερώσατε καθώς και για την ευκαιρία που μας δώσατε να βελτιωθούμε διαβάζοντας τις αρνητικές πλευρές μας, αλλά και να χαρούμε με όλα τα υπέροχα λόγια που διαβάσαμε!!!

Συμπληρώστε το καινούριο! Είναι λίγο μεγάλο…Σας προειδοποιούμε! Σας παρακαλούμε δείξτε λίγη υπομονή κι αγάπη…

Ιδού τα αποτελέσματα του 2016!

Στην ερώτηση πόσο ευχαριστημένοι είστε με το πρόγραμμά μας γενικά το 68,4% των ερωτηθέντων απάντησε ΠΟΛΥ και το 27,6% ΑΡΚΕΤΑ.

Ακόμη, οι προπονητές μας και η εκπαιδευτική μέθοδος που ακολουθούμε είναι οι κύριοι παράγοντες που η πλειοψηφία από εσάς εκτιμά στο πρόγραμμά μας. Ο χώρος μας και η γραμματειακή υποστήριξη κερδίζουν κάποιους από εσάς.

Όσον αφορά το γραμματειακό – οργανωτικό κομμάτι των υπηρεσιών μας το 68,4% των ερωτηθέντων είναι πολύ ικανοποιημένοι ενώ το 27,6% αρκετά. Οι παρατηρήσεις σας είχαν να κάνουν με τις διαθέσιμες αναπληρώσεις ενώ υπήρχαν προτάσεις για online διαχείριση του προγράμματος, κάτι το οποίο έχουμε ήδη δρομολογήσει και θα διευκολύνει. Οι περισσότεροι από εσάς επισημάνατε ότι η γραμματειακή υποστήριξη είναι ικανοποιητική και υπάρχει άμεση εξυπηρέτηση.

Φαίνεται ότι είστε αρκετά ικανοποιημένοι με τους προπονητές μας, όπως δείχνει το παρακάτω γράφημα, ενώ οι παρατηρήσεις σας εδώ είχαν να κάνουν με την ανάγκη σας να ενημερώνεστε περισσότερο για την εξέλιξη του παιδιού σας ενώ οι περισσότεροι από εσάς βλέπετε ότι οι προπονητές έρχονται κοντά με τα παιδιά και τα κάνουν να νιώθουν άνετα.

Οι αλλαγές που προτείνατε όσον αφορά στην εξυπηρέτηση μας μέσω τηλεφώνου ήταν να μπορούμε να απαντάμε μέσω skype, whatsapp και viber, κάτι που εφαρμόσαμε. Όλα τα κινητά μας πλέον είναι συνδεδεμένα με τις παραπάνω πλατφόρμες.

Όσον αφορά στην εξυπηρέτηση και την ευγένεια, τα σχόλιά σας ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Σας ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό! Βάζουμε τα δυνατά μας!

«Αυτό που το νιώθουμε τόσο γνήσιο, ειλικρινές και απλό να παραμείνει»

Στις ερωτήσεις που αφορούσαν στις εγκαταστάσεις μας και την καθαριότητα των χώρων περίπου το 90% απάντησαν ότι είναι ΠΟΛΥ και ΑΡΚΕΤΑ ικανοποιημένοι.

Γνωρίζουμε ότι τα οφέλη της βρεφικής κολύμβησης είναι μοναδικά και σας ζητήσαμε να εντοπίσετε αλλαγές στο παιδί σας μετά τη βρεφική κολύμβηση. Οι περισσότεροι από εσάς είδατε ιδιαίτερη διαφορά στην εξοικείωση του παιδιού με το νερό, στη συμπεριφορά του στη θάλασσα αλλά και μια γενικότερη συμπάθεια προς τον αθλητισμό. Είδατε το παιδί σας να αποκτά περισσότερη αυτοπεποίθηση και να ξεπερνάει τις φοβίες του. Οφέλη εντοπίσατε και στην κοινωνικότητα του, καθώς παρατηρήσατε ότι είναι πιο πειθαρχημένο, έχει την αίσθηση της ομάδας και μαθαίνει να συνεργάζεται. Πολλοί από εσάς θεωρείτε ότι αναπτύχθηκαν οι μεταξύ σας σχέσεις ενώ οι περισσότεροι από εσάς εντοπίσατε βελτιώσεις στον έλεγχο του σώματος, στο αναπνευστικό, στο ανοσοποιητικό (λιγότερες αρρώστιες) και γενικότερα στη φυσική κατάσταση του παιδιού.

Τέλος, οι περισσότεροι είδατε το παιδί να εκτονώνεται και να είναι πιο ήρεμο στη ζωή του, να κοιμάται καλύτερα και να τρώει καλύτερα και το πιο σημαντικό απ’ όλα να έχει σημαντική αίσθηση χαράς μετά το μάθημα.

Σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα για το χρόνο που μας αφιερώσατε και για τις ενθαρρυντικές σας απαντήσεις. Οι περισσότεροι από εσάς σχολιάσατε ότι κάνουμε τη δουλειά μας με αγάπη και επαγγελματισμό και ότι εκτιμάτε την προσπάθεια μας να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι. Πολλοί από εσάς αναφέρατε ότι είμαστε μια εξαιρετικά συνεργάσιμη ομάδα, ότι υπάρχει ικανοποιητική συνολική οργάνωση και ότι η γραμματεία μας είναι ιδιαίτερα εξυπηρετική. Ακόμη, όσον αφορά στις εγκαταστάσεις μας θεωρείτε ότι έχουμε δημιουργήσει ένα ευχάριστο και φιλικό προς τα παιδιά περιβάλλον με ευρύχωρες πισίνες. Πολλοί μας τονίσατε ότι υπάρχει καινοτόμα και μελετημένη εκπαιδευτική μέθοδος στα προγράμματά μας, ενώ οι επιπρόσθετες πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις που διοργανώνουμε ως έξτρα υπηρεσίες προς τα μέλη μας (υποβρύχιες φωτογραφίσεις, γιορτές, σεμινάρια, summer camps) σας ικανοποιούν ιδιαίτερα. Οι προπονητές μας, σας κερδίζουν σε όλα τα επίπεδα. Ο τρόπος προσέγγισης, η σχέση εμπιστοσύνης και η επικοινωνία που δημιουργείται μεταξύ των δασκάλων, των παιδιών και των γονέων, σας κάνει να νιώθετε ιδιαίτερα άνετα. Κάνατε λόγο για ένα οικογενειακό περιβάλλον όπου κυριαρχεί η ανθρωποκεντρική προσέγγιση και δίνεται ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε παιδί ξεχωριστά. Το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι βλέπετε τα παιδιά σας πολύ χαρούμενα και αυτό μας κάνει να παθιαζόμαστε ακόμη περισσότερο με τη δουλειά μας και να νιώθουμε αμέριστη ευγνωμοσύνη.

Το παρακάτω γράφημα τα λέει όλα.

Ευχαριστούμε!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *