Η WELEDA μας στηρίζει! Άρθρο από το περιοδικό NATURA

Η εταιρία WELEDA δημιουργήθηκε στην Ελβετία (1921) από μια ομάδα γιατρών και φαρμακοποιών. Η WELEDA ανεξάρτητα από τις τάσεις κάθε εποχής, εδώ και σχεδόν οκτώ δεκαετίες, δηλαδή από την πρώτη μέρα της λειτουγίας της, λειτουργεί σε «αρμονία με τον άνθρωπο και την φύση» εφαρμόζοντας τη ΒΙΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ στην ανάπτυξη των φυτών που χρησιμοποιεί για την παρασκευή καλλυντικών και φαρμάκων. Στα πλαίσια αναζήτησης καινοτόμων ιδεών, κοινωνικού έργου και στήριξης σημαντικών επαγγελματικών προσπαθειών καταξιωμένων νέων επαγγελματιών, η WELEDA στηρίζει το έργο της βρεφικής κολύμβησης Ιχθείς.

 

Η βρεφική κολύμβηση είναι ένα πρόγραμμα εκμάθησης και ανάπτυξης ικανοτήτων στο νερό, με τη μορφή παιχνιδιού. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε γονείς και βρέφη ηλικίας από 5-6 μηνών έως 4 ετών.Το πρόγραμμα πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Εγνατία Palace στο χώρο των spa σε μία θερμαινόμενη πισίνα όπου ο βασικός καθαρισμός γίνεται με βρώμιο. Τα μαθήματα γίνονται μια φορά την εβδομάδα σε τριμελή ή τετραμελή γκρουπ από μισή ώρα (βάσει επιστημονικής έρευνας).

Τα οφέλη της βρεφικής κολύμβησης είναι μοναδικά!!!

 

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι με τη βρεφική κολύμβηση ενισχύεται η σωματική διάπλαση των παιδιών, η αναπνευστική τους ικανότητα, η καρδιακή λειτουργία, ενώ παράλληλα βελτιώνεται η στάση και η θέση του σώματός τους. Ξεπερνούν τους φόβους τους, αποκτούν θάρρος κι αυτοπεποίθηση και γίνονται πιο αυτόνομα αλλά και πιο κοινωνικά. Είναι επίσης μια ευκαιρία για τους γονείς να περάσουν εποικοδομητικό χρόνο με τα παιδιά τους ενώ ως γνωστόν, τα παιδιά που γυμνάζονται, αρρωσταίνουν λιγότερο!!!
Τα μέλη της ομάδας μας , οι μικροί μας φίλοι, θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν, να διασκεδάσουν αλλά και να εκπαιδευτούν στη βρεφική κολύμβηση με τις νεότερες μεθόδους από το πιο εξειδικευμένο προσωπικό στην Ελλάδα σχετικά με τη βρεφική κολύμβηση. Σε μια ηλικία που ελάχιστα πράγματα μπορεί να κάνει το παιδί, το baby swimming έρχεται να καλύψει αυτό το κενό αλλά και να το γεμίσει με πολύ γέλιο , μάθηση και χαρά.
Οι γονείς θα μπορέσουν να απολαύσουν ευχάριστες στιγμές αλλά και ένα πολύ εποικοδομητικό χρόνο με τα παιδιά τους, σε έναν πεντακάθαρο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο. Απευθυνόμαστε σε γονείς που αναζητούν το καλύτερο για τη διαπαιδαγώγηση αλλά και την ψυχαγωγία των παιδιών τους, που θα επιθυμούν να μοιραστούν και με άλλους γονείς τις ίδιες εμπειρίες και επιτυχίες των παιδιών τους.
Διεύθυνση προγράμματος – πληροφορίες: Χρυσοχοΐδου Χριστίνα
Υπεύθυνος εκπαίδευσης: Νικόλας Χατζηγιακουμής – Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Προπονητής κολύμβησης και βρεφικής κολύμβησης, ναυαγοσώστης, προπονητής θαλασσίου σκι, προσωπικός και οικογενειακός γυμναστής, κάτοχος διπλώματος πρώτων βοηθειών, καταδύσεων, σεμιναρίων και διπλωμάτων βρεφικής κολύμβησης από τον Επίσημο Αυστραλιανό Εκπαιδευτικό Όμιλο (AUSTSWIM).