Αγαπητοί μας φίλοι!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω της μεγάλης προσέλευσης στο ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στις 16/6/18, θα πραγματοποιηθεί και δεύτερο! Την Πέμπτη, λοιπόν, 21/6/18 και ώρες 16:30-19:30, σας περιμένουμε στο εντευκτήριο της EUROMEDICA – Αρωγής Θεσσαλονίκης.

Οι άνθρωποι που θα μας δώσουν τα φώτα τους, είναι η έμπειρη κι εξειδικευμένη ομάδα της EUROMEDICA – Αρωγής, οι οποίοι θα μας μάθουν και θα μας δείξουν πολλά και πάρα πολύ σημαντικά πράγματα για την ασφάλεια τόσο τη δική μας, όσο και των παιδιών μας. Η ομάδα αποτελείται από τις εκπαιδεύτριες Ελισάβετ Γιαννάκη, Σουζάνα Ελαγκούζ & Κυριακή Σεληθωμά (πιστοποιημένες από τη Rescue Training International).

Δυστυχώς οι μικροί μας φίλοι δε θα μπορέσουν να παρευρεθούν, αν και θα το θέλαμε πολύ. Οι σημαντικές πληροφορίες που θα λάβετε, απαιτούν την αμέριστη προσοχή σας.

Απαραίτητη προϋπόθεση, η δήλωση συμμετοχής ή από κοντά, ή τηλεφωνικώς στις γραμματείες μας.

*Παρακαλούμε, αν θέλετε να ακυρώσετε τη θέση σας, και έχετε συμπληρώσει ήδη τη φόρμα, επικοινωνήστε με τη γραμματεία μας εγκαίρως έτσι ώστε να επωφεληθεί κάποιος άλλος γονέας.

*Σε περίπτωση που δε συγκεντρωθεί ο απαραίτητος αριθμός συμμετοχών, θα ενημερωθείτε εγκαίρως από τη γραμματεία, για την ακύρωση του εν λόγω σεμιναρίου.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την εμπιστοσύνη σας.

Να είστε όλοι εκεί, σας περιμένουμε!